Meni

O Nama

Vijesti

Auto klub „INA DELTA“ Zagreb je sportska udruga upisana u Registar udruga Republike Hrvatske, pri Gradskom uredu za opću upravu, pod brojem 21000226 i Registru sportske djelatnosti, pri Gradskom uredu za sport i mlade, pod brojem
21-011467/1.

Auto klub „INA DELTA“ Zagreb je neprofitna pravna osoba, osnovana radi ostvarivanja i usklađivanja osobnih i društvenih interesa članova i razvijanje aktivnosti na području auto i karting sporta, te radi ostvarivanja osobnih, zajedničkih i društvenih potreba i interesa vlasnika i vozača automobila i prijatelja motorizacije.

Auto klub „INA Delta“ Zagreb je osnivač i član Hrvatskog auto i karting saveza i Zagrebačkog automobilističkog saveza i član Hrvatskog auto kluba.

Auto klub „INA DELTA“ Zagreb nastavlja djelovanje Auto-moto društva „INA“ Zagreb, koje je osnovano 19. veljače 1966. godine, na tradicijama i rezultatima Auto-moto društva „Nafta“ Gojlo, utemeljenog 1949. godine.

Naša vizija:
Zajedno s Hrvatskim auto karting savezom, Zagrebačkim automobilističkim savezom i Hrvatskim autoklubom, kojih smo konstitutivni članovi, postati vodeći partner pojedincima, grupama i organizacijama u privatnom, javnom i gospodarskom sektoru radi unapređivanja kvalitete života pojedinaca, skupina i ljudske zajednice kroz djelatnost auto i karting sporta.
Pritom se nastojeći sustavno, učinkovito i brzo prilagođavati zahtjevima okoline služeći se teorijskim i praktičnim znanjima samog sporta implementirajući i druge društvene, tehničke i informatičke znanosti.

Naša misija:
Kontinuirano razvijati opseg i kvalitetu usluga koje pružamo svojim članovima i partnerima. Osnažujući naše članove u znanjima i vještinama osigurati njihovu

Statut kluba 2022.